Kapitel 7

Sammanfattning och avslutande ord

Att bygga ett system för att skapa passiva intäkter med hjälp av hemsidor och affiliate är möjligt för alla som kan skriva på en dator och innehar lite datorvana. Mer erfarenheter än så krävs faktiskt inte. Jag har sett många personer som knappt hanterat ett Facebookkonto kunna generera pengar på detta viset. Det handlar egentligen bara om att följa fyra enkla steg! 

  1. Skriv en bra text
  2. Skaffa en hemsida att publicera din text på
  3. Få in besökare på din hemsida
  4. Bli affiliate och tjäna pengar

Dessa fyra stegen har alla förmågan att utföra, eftersom tekniken i dag erbjuder den möjligheten att göra detta utan vidare teknisk erfarenhet. Precis som med allt annat kan det krävas att du engagerar dig i att lära dig detta och den första sajten du bygger och etablerar kommer ta lite tid att skapa om det är mycket nytt du behöver sätta dig in i. Därefter kommer du kunna producera hemsidor blixtsnabbt, eftersom du vet hur man gör. Du kommer att bli bättre och mer kunnig kort efter det att du börjat skapa dina sajter!

Det som jag gillar med den här businessen är just det att man utan något större kapital faktiskt inom några timmar kan skapa ett passivt inkomstflöde och bli ägare till ett affärssystem. 

Många som kommer till mig och frågar om råd eller konsultation inom detta område har tidigare erfarenheter från nätverksmarknadsföring eller som det kallas på engelska multi-level-marketing. De har arbetat på att bygga upp ett affärssystem och har genom det ofta satt sig själva i skuld och blivit av med sina vänner. Deras önskan om att skapa passiva inkomster är stor, men de riktar sin kunskap och energi åt fel håll. 

Jag brukar fråga dem om de inte tycker att det är bättre att äga hela systemet, än att bara vara en liten prick i pyramiden? Lägg energin på att äga ditt eget system och få in riktiga kunder som genererar en riktig passiv avkastning. 

Du som har läst denna boken har möjlighet att göra det nu.

 

Lycka till